Som en skandinavisk sommarkväll


random

Hej kära vänner och familj!
Jag har nu vart sjuk i typ en vecka så har inte gjort så mycket. Men igår åt jag först lunch med Katie och Grandma och sedan drog jag till the mall och mötte upp Klara! Fick köpt lite behövliga grejer så det var skönt. Har verkligen ingenting intressant att berätta mer än att tiden flyger just nu. Om 3 månader och 2 veckor så åker jag liksom hem... vad hände där liksom? Är iallafall sjukt taggad att träffa alla igen och jag kan knappt vänta. Fast kommer bli trist att lämna USA också. Även om livet så utbytesstudent är långt ifrån en dans på rosor så har det ju sina positiva saker också. Fast allt kommer ju bli positivt tillslut. Har verkligen blivit utmanad här på många olika sätt och lärt mig många "läxor" eller vad man ska kalla det. Man lägger liksom märke till saker man inte lägger märke till annars. Haha, vet inte riktigt hur jag ska förklara det... Men när jag ser tillbaka på hur jag var när jag kom så har jag blivit en mycket starkare och bättre person. Fast är ju fortfarande samma person, fast en lite bättre version!

alla hjärtans dag

Är det något amerikanare är galna i, mer än jordnötter och friterat, så är det högtider. Idag var det alla hjärtans dag och hela skolans väggar var fyllda med röda hjärtan. Alla gick runt med rosor, choklad, kakor, och nallebjörnar. Alla här har nämligen flick/pojkvän. Annars är man typ tönt. Haha, fick en alla hjärtansdag present av mina värdföräldrar! Ett presentkort på Vicoria Secret! Det passade ju väldigt fint. Måste verkligen shoppa snart också. Känns som det är massa nya saker man behöver hela tiden och jag går runt med samma saker hela tiden.... 

jag hatar "the nurse"

Förra helgen var jag och Heidi på Pheonix open. Det var helt sjukt varmt och jag trodde nästan jag skulle svimma av värmen ett tag. Är ju ingen golf-fantast men det var ändå rätt coolt faktiskt! Dagen efter var det Super-bowl. Det är typ den stora american-football finalen som alla i hela landet kollar på. Många kollar typ bara för att reklamerna är bra då företagen lägger miljontals dollar bara för några sekunder. Såg på detta hemma hos Heidi. Denna helgen var jag och åkte skidor. Från shorts till skidkläder på 2 timmar, bara i Arizona. Det var iallafall bland det värsta jag varit med om eftersom att amerikanare är helt efterblivna. De är helt okontrollerbara i backen. Seriöst blev helt frustrerad. Hjälpte inte heller att det var snöstorm typ. I måndags var det en väldigt dålig dag för mig. Mådde verkligen inte bra så jag gick till the nurse och så tog hon tempen och allt det där för att man ska få gå hem. Hon ba "nej du får inte gå hem för du är inte sjuk." Då sa jag lite snällt "men jag känner att jag kommer bli sjuk snart". Då sa hon att någon måste typ intyga och jag fattade inte riktigt vad hon sa så försökte jag förklara för henne att jag var utbytesstudent och mina värdföräldrar är inte hemma och så. Hon var verkligen hur otrevlig som helst och ba " Det kan inte jag göra något åt". Då börjar jag GRÅTA. Vet verkligen inte varför haha men jag var väldigt trött för hade inte sovit mycket under helgen och att jag var ju påväg att bli sjuk. Kunde verkligen inte sluta gråta heller. Jag är inte den som börjar gråta för sånna saker, jag kan typ gråta om jag slår mig men inte för sånt så jag kände mig jätte löjlig. Vet ni vad idioten säger då? "No tears!" Asså jätte surt inte snällt liksom. Så försökte jag torka bort tårarna så sa hon hur irriterat som helst "Ta en tissue!" och jag orkade inte resa mig och gå bort och ta en jävla tissue och då säger hon "I said, tissue!" Så jag gick ut för ville verkligen inte vara där inne med henne för hon var så sjukt otrevlig. Så jag kallade henne några fula ord på svenska (haha det kändes bra) och gick därifrån. Så gick till the office och så kom min värdmammas syster och hämtade upp mig. Somnade när jag kom hem och vaknade upp med världens feber. Trodde jag skulle dö. Så var hemma idag också från skolan för jag hade feber. Helt sjukt hur hon kunde vara så elak emot mig. Jag är 18 år jag vet väl hur det känns när man är sjuk? Det var typ andra gången jag börja gråta sen jag kom hit. 

Äcklig middag

Tänkte bara uppdatera er lite snabbt om att jag precis ätit världens äckligaste middag. Helt seriöst. Mina värdföräldrar är borta så moster och grandma är här och "passar" oss. Därför blir det konstig middag. Idag fick vi spagetti dränkt i ost och bredvid serverades det "fruktsallad". Konserverad frukt i vispad grädde. Konstigaste och inte jättegod blandning då jag inte är stor fan av ost och jag tycker VERKLIGEN inte om vispad grädde. uuuuueekkk. Fast imorgon ska hon baka kakor till oss. För vi ska nämligen bort och åka skidor. Får se hur det går när man är van vid 20+ grader numera.... Nu ska jag snart på fotbollsträning! vi hörs. 

Soft


RSS 2.0