GRATTIS MAMMA

Idag fyller mamma numero Uno år! Grattis mammis, du som på min blogg är stammis. Du som torkat min rumpa och blir full på en endaste droppe skumpa. Du är världens bästa, hoppas du inte ska ut på krogen och festa. För det är du lite för gammal för att göra, men nu ska du få höra.... JAG ÄLSKAR DIG!

Så söt jag är som skriver ett rim åt dig, fick inte riktigt till det i slutet men det är ju tanken som räknas


En julklapp


Nu är det jul igen

Det är lite annorlunda här med jul och allt. Ingen snö och lite annorlunda traditioner. Här är det julpynt överallt och även i kaktusarna och palmerna! Åkte förbi ett hus som hade en jätte kaktus med massa armar så hade dom satt tomteluvor på alla armarna! Väldigt charmigt tycker jag.

Min värdmamma är så himla gullig. Hon frågade om våra svenska jultraditioner så jag berättade lite om vad vi brukar göra och så. Jag berättade även att när man är liten brukar man få en adventskalender. Så då gick hon och gjorde en åt mig!! Hur gulligt är inte det? Blev jätteglad och hade inte förväntat mig det överhuvud taget! Så det var väldigt roligt!

Så julen är annorlunda, men det är ändå roligt att se hur de firar här! Imorgon drar jag och min värdfamilj för att fira jul i Kalifornien! Mamman har 6 stycken syskon så det är en stor släkt, den är tydligen helt galen också! Vi får se hur detta går, haha


hemskt

Idag var det två stycken tjejer från min skola som blev påkörda efter skolan. En av dem dog och den andra ligger med allvarliga skador på sjukhus. Jag tycker så synd om deras familjer, att deras liv bara kan förstöras på någon sekund. Så tänk på det där hemma att ta hand om varandra och var snälla mot varandra! Imorgon ska hela skolan ha på sig rosa in honor of them. 
 
Annars är allt fint med mig. Det är final-week nu vilket är typ som nationella proven och man har halvdagar. 

Jul i Scottsdale


Thanksgiving, grand canyon och veckan som gått

Okej, jag har inte bloggat på länge. Har verkligen haft fullt upp. Förra veckan var det thanksgiving. Det känns som om det är en ursäkt för amerikanarna att äta och kolla på fotboll. Haha, men det var trevligt! Vi hade thanksgiving middag och sa vad vi var tacksamma för och allt det där man ser på film ni vet. Sen dagen efter åkte vi på "girl trip" till grand canyon! Det var sjukt coolt! Såg ut som någon photoshopat ihop det eller något haha. Men det var verkligen helt sjukt coolt att se! Väldigt mycket turister också. Sedan övernattade vi i flagstaff och gick på bio, åt middag och bara gled runt.

Denna veckan har det vart fotboll för hela slanten. Lämnar huset 6:45 varje dag och kommer hem ca. 20:30 helt död och då måste jag duscha o.s.v. och gå och lägga mig i tid. I Tisdags var det första matchen och jag fick starta. Blev helt förvånad för har inte alls varit bra. Men det gick helt okej ändå. Fast vi förlorade med 1-0, även om vi faktiskt var det bättre laget! Lite oturligt. En sak som är VÄLDIGT annorlunda är att varje gång innan match så säger de "line up" alltså allas namn. Sen så sjunger man nationalsången! Haha känns ju lite överdrivet, inte så att vi är med i OS eller nått. I torsdags hade vi match igen mot det bästa laget i Arizona. Vi förlorade med 2-0, men vi blev inte helt överkörda faktiskt. I fredags var det match igen och denna gången vann vi med 5-0! Spelade en halva. Gött att vinna faktiskt. I helgen har jag och Katie vart själva hemma vilket resulterar i att kolla på film och äta socker, haha! Nu ska jag kolla på julkalendern, dricka te och äta något gottigt. Ska göra det mörkt i rummet och lossas som om det är snö ute och inte 25 grader! Denna veckan kommer det nog inte heller bli jätte bra uppdatering för kommer ha match måndag-onsdag och kanske torsdag och fredag beroende på hur det går! Så vi hörs när vi hörs! Ciao


RSS 2.0