Helgen

I fredags var jag och Katie babysitters! Det var chill men det var tre stycken på 4, 5 och 9 MÅNADER! Bäbisar alltså! Men de var snälla och sov för det mesta! På lördagen var jag med klara på shopping! Var härligt att prata göteborgska igen och klara är så rolig! Köpte trosor, jeans och sport-bh! Nödvändiga saker alltså! På lördag var det babysitter dags igen från 4 till 1.... Samma bäbisar + 1 två åring! Men det gick ju bra så fick jag lite cash också! 200 dollar passade fint i plånboken! Idag söndag spelade jag fotbollsmatch! Var förfärligt varmt, 33 grader!!! Helt sjukt att det kan vara så varmt i slutet av oktober...


3 månader

Idag vet det 3 månader sedan jag lämnade Sverige och tog planet över atlanten! Lite coolt ändå. Får ju verkligen känna på hur det är att vara en amerikansktonåring på riktigt. Men jag är verkligen helt fantastiskt tacksam för det jag har där hemma! Min uppväxt, mina vänner och min familj! Hade inte velat byta ut någonting utav det för alla pengar i världen! Uppskatta Sverige vänner. Även om det regnar och är grått så är det ett bra land med bra regler som make sense. (trodde inte dagen skulle komma men kommer verkligen inte på det svenska ordet???????)


Härlig joggingtur!

Har bestämt mig för att bli lite mer hälsosam! Att ta sig ut på en joggingtur här tar inte emot lika mycket som hemma, det är så fint här!


uppförsbacke

Nu är det lite uppförsbacke. Har börjat längta hem lite och allt här borta är inte någon dans på rosor när man har världens bästa vänner och familj där hemma. Även om det är hur underbart här som helst, naturen, värmen o.s.v. Så saknar jag alla där hemma och även den svenska kulturen och hur vi ser på saker. Jag har sån tur som har Heidi som förstår hur jag ser på saker och kan hålla med mig! Helt fantistiskt faktiskt! Men nästa måndag är det try-outs för school-soccer och jag hoppas verkligen att jag kommer med i det bästa laget! Under skolsäsongen så "pausar" klubbfotbollen som jag spelar nu. Det är lite komplicerat, men när blev Amerikanare okomplicerade? Jag menar farenheit? inch? cup? Var är logiken egentligen? Men tillbaka till fotbollen... Det är så skönt att spela fotboll för då koncentrerar jag mig bara på det och då blir allt mycket lättare! En annan bra sak var att jag var topp 3 på matteprovet. Yeeeeeah, amerikaner har inte alltid alla hästar hemma helt enkelt!

:(

Hade gjort vad som helst för en kram av mammis och pappis nu... Saknar er


Socker

Igår var vi på the mall och köpte det sista till halloween grejen! Åt froyo och jag dör varje gång så gott det är! Har inte ätit det på över två veckor så jag var tvungen att äta det två gånger. Såg även på bio, taken 2! Den var bra men det var lite tråkigt för den var väldigt lik den första och man visste hur det skulle sluta. Men det var fortfarande väldigt bra! Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för halloween saken. Det var lite nya folk där så det var intressant! Väldigt kul att träff människor från verkligen alla delar av världen, pakistan, Thailand, brazilien, Sydafrika osv. Dock fick vi ingen middag där så det ända jag åt i går var socker socker och socker! Så kände mig helt misshandlad när jag vaknade. Så idag ska jag äta massa riktig mat och inte bara stoppa i mig skräp! Japp. Nu ska jag snart åka och kolla på volleyboll turnering. Vi hörs!


Halloween partajjj

Jag och Katie är "swag" haha


State fair

Idag var vi på state fair! Det är typ som marknad med mat, olika åkattraktioner, spel saker och djur. Haha, vet inte riktigt hur jag ska förklara! Det var väldigt varmt och mixa det med lite hänga-upp-och-ner berg-o-dal-bana så mår man lite illa. Åt även en fantastiskt äcklig kycklingburgare som jag inte ens kunde äta upp. Smakade inte bra! De hade bara sjukt ohälsosam och grisig mat, jag klarar inte av att äta sånt med massa fett och friterat! De sålde friterade oreos, snickers, cookie dough och tom friterad GLASS!!! De sålde även choklad överdragna bacon(!?) Sjukt. Hur kommer man ens på den kombon? Det var väldigt amerikanskt helt enkelt. Katie hade ett gigantiskt turkey-leg haha! De hade även pig-race och grisarna var så himla söta! Jag vill ha en liten gris hemma, de är ju så söta!


Juste mackan

Snodde med mig dina mjukisbyxor hit! Hoppas du kan förlåta mig! Men nu har jag en del av dig här och tänker alltid på dig när jag har dom på mig!


Full rulle

Dagen började med ett skypesamtal med soffan. Underbart att se henne bita på sitt hår igen! Har saknat henne så! Eller vad säger jag, saknar ju henne fortfarande men känns ändå som man umgås över Skype, haha! Sjukt ändå att jag är på andra sidan jorden och vi kan sitta och snacka med varandra helt gratis! Iallafall, efter åkte vi några ärenden, köpte lite saker till min Halloween kostym. Ska på en utbytesstudents halloween sak på fredag! Åt även lunch ute, naked chicken burrito! Gott, man äter mycket ute här.... Inte det mest ekonomiska men man måste ju äta! Billigare här också. Sedan kom vi hem, Katie och vmamma åkte till kyrkan så jag och Larry hade breakfast for dinner. Han åt havregrynsgröt med korv i.... Helt normalt!


Tisdag

Dagen började med att jag vaknade typ 10, åt frukost framför tv:n och sen gick jag ut i solen i en timme. Göd att de är 33 grader i oktober, känns helt sjukt! Sen åkte jag med värdfamiljen till the mall för att äta lunch och kolla på bio! Såg pichperfect eller vad den nu heter. Den var bra! Köpte även en varmare kofta till. tog ju nästan bara med mig sommarkläder och snart så kommer det kylas av här, speciellt på morgonen. så det gäller att vara förberedd! Sen åkte vi hem och jag blev helt sjukt trött, vet inte varför.... Somnade till lite och sedan åt vi middag! Det blev pizza idag! Men nu är alla här i familjen på diet typ, fast de har en lite speciell syn på innebörden av hälsosamt...


33 grader


Hejhej hönden


Flygplats

Sitter på flygplatsen och ska hämta Katie som varit i Washington! En bild för ni ser lite bättre färg på tröjan också, om det nu är intressant!


Tröjan

Tröjan som jag köpte idag för 189 svenska kronor! Jätte mjuk och gosig


+/-

+ och - med USA
 
+slippa frysa ihjäl
+priserna
+froyo
+chicken burrito
+min vädfamilj
+sporten
+heidi
+pool
+chill skola
+shoppingen
+skylle på att man inte fattar, fast egentligen orkar man bara inte
+fin omgivning
+njuta av att gå ut och jogga
 
-ingen mamma och pappa
-inte mina bästa vänner
-ingen komunaltrafik
-inga regndagar
-inga punchpraliner
-man blir fet 
-inget partaj
-ingen pusslan
-inget sp10e
-inget nyttigt gott bröd
 

Oct. 16, 2012

Dagen började med ett Skype samtal med Mathilda och pratade även lite med Cammen och Peter! Deg var jätte kul med tanke på att jag inte pratat med Mattis sen jag kom hit... Men när vi pratade kändes det som det var en vecka sen vi sågs typ! Vi vet vart vi har varandra, eller hur macki? Sen skypeade jag med Emma som alltid har något kul att berätta! Roligaste jag känner! Sen åkte jag till the mall med Heidi och en annan tjej som heter frida! Åt en kyckling burre till lunch och köpte en lite tjockare tröja som jag kan använda i skolan, de har det överdrivet kallt där.... Nu sitter jag och tittar på lost och knaprar på lite goldfish! Imon ska jag ut och springa samt sola! Puss på er där hemma!


soccer

Jag är så trött i min kropp så det är inte sant. Spelat fotboll hela helgen. Två matcher igår, en i värmen och en på kvällen. Kvällsmatchen var helt underbar för det var liksom perfekta temperaturen för fotboll, inget regn, ingen blåst och ingen skinande sol i vägen. Kom hem runt 10 och däckade nästan direkt. Imorse hade vi en match 9:20 och jag spelade nästan hela matchen igår och hela idag så är min kropp trött... Påväg hem från matchen idag köpte jag en chickenburrito sen däckade jag gött framför tv:n! Ikväll ska jag och Alex till Heidi för middag och sen ska vi till ett haunted house... Undra hur det kommer gå för lilla bäbisen Alicia.... Denna veckan är det lov och det ska bli så himlans skönt att bara hänga lite och ta det lugnt!

veckan som gått + homecoming

Förra veckan var homecoming week. Vet inte riktigt varför man har det, men det är iallafall en dans och veckan innan har man "spirit week" då alla klär ut sig efter olika teman. Tyvärr är det nästan inga som klär ut sig på min skola.... Lite tråkigt, men vad ska man göra? I fredags var det assamble då vi samlades i gymmet som var SMOCKAD. Det var typ 1/3 av skolan där. Cheerleaderserna och pom hade uppvisning och sen var det någon random dans. Alla atleter för denna säsongen hyllades också. En liten kul sak som hände var att några footballplayers hade ögonbindel och skulle gissa vem av cheerleadersen som pussade dom på kinden. Men istället så kommer deras mammor ut och det var sjukt kul när de sa "ehh I think it's Sidney". Efter skolan kom Heidi till mig och vi köpte kakor till Alex för att hon fyllde år dagen efter och vi skulle till henne och äta lite pizza innan the homecoming game. Det var sjukt gott! Vi förlorade footballen med 2 poäng... lite surt när vi vunnit alla matcher innan. Dagen efter så var det "homecoming dance". Jag åkte till Heidi för bilder med Alex och Madi sen åt vi på en restaurang med sjukt god mat! Sen åkte vi vidare till dansen, var väl lite sådär... Kändes som ett lågstadiedisco om man bortser från hur en del dansade... Musiken var också ganska dålig. Var ingen musik man riktigt kunde dansa till kände jag, det gick lite för långsamt. Efter dansen åkte ett gäng hem till Madi som har det sjuuuukaste huset. Asså en del hus här är..... fantastiska. Somnade cirka 3 och gick upp 7:30 för en soccer match vi hade. Klockan 1 på dagen och det var helt galet varmt. Snacka om att man var trött efter så gick och la mig 7:30.... hehe jag är en liten bäbis, jag vet.

I USA börjar man tidigt


K A O S


Update

Ska uppdatera er om min helg antingen idag eller imorgon, jag lovar. Så länge får ni njuta av den fina bilden jag tog påväg hem och en annan på en svettig Svenne i öknen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531617/images/2012/pic_50738023ddf2b367b3000d5a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531617/images/2012/pic_50738023ddf2b367b3000d5a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531617/images/2012/pic_5075bd689606ee499342927b.jpg" class="image">


quick

Förlåt för att uppdateringen suger just nu men har sjukt mycket läxor just nu innan lovet. Eller ja sjukt och sjukt, inte jätte mycket men måste andas också! men på fredag får jag lov och då kan jag uppdatera er om det senaste. Idag var jag och Heidi lite nere så då åt vi på restaurang. Åt världens godaste mat + jätte cookie! Innan dess var vi på walmart och jag köpte massa nödvändigheter som suger att lägga pengar på men som man måste ha... Lite hygienartiklar och saker till skolan.... Vi hörs!

Gameday


Homecoming idag

och min läpp svullnar upp såhär????? Har aldrig hänt förut och så händer det idag.... ser helt cp ut när jag ler, fml

något annorlunda

Något som är väldigt annorlunda här är att man absolut inte får svära när det är någon vuxen i närheten. Idag var det en kille på lektionen som sa "what the fuck" och läraren blev JÄTTE upprörd. Det var nära att han fick gå ner till the office. Senare på dagen såg jag bilder som kuratorn på jensen lagt upp på facebook. Det var armband som dom gjorde och det stog "fuck cancer" på dom. Det jag menar är att i Sverige är det så himla mycket mer accepterat att t.o.m. lärarna använder det. Men jag föredrar Sverige bättre, så mycket modernare. Det känns så himla gammalmodigt här. 

oktober

Har vart i Arizona i 2 månader idag! Wihoo ska firas med froyo imon... hehe! Sjukt att det är oktober och 40 grader varmt..... iallafall, idag var en helt vanlig dag bortsett från paketet då! Imon är det early release vilket betyder att vi slutar 11:20 typ. Fett gött för man gör aldrig något. Rätt onödigt ändå, då kan man ju likaväl vara hemma... Ja, ibland förstår jag inte den amerikanska logiken! Får krupp på alla inches, miles, farenheit osv. Varför krångla till det i onödan? Snart kommer Alex och Heidi och hämtar upp mig och då är det fotbollsträning! Har gått riktigt dåligt för mig nu de senaste 3 gångerna men idag ska jag va bra igen. En fråga bara, vad vill ni läsa egentligen? Är ju tråkigt att bara läsa om mina dagar som i princip ser likadana ut... Haha, ha det gott!
Fick mina foton härom dagen, helt ok nöjd men ser lite ut som en terrorist.... Jaja mamma tycker alltid jag är fin, sådeså

PAKEEEET

Åh fick paket idag! Blir alltid lika glad när jag får post för det är alltid så sjuuuuukt bra grejer!! Gör liksom hela dagen helt fantastisk! Tack så sjukt mycket för paketet mamma och pappa, ni ÄGER!! 

RSS 2.0