Grattis

Grattis till världens finaste Sarah!


Jag tror jag har blivit sockerberoende

Vad ska jag ta mig till???? snygg är jag också

dålig bloggare

Jag är verkligen ingen bra bloggare. Jag ber om ursäkt. Men det händer inte så mycket världsförändrande saker här så vet inte vad jag ska skriva om. Gör liksom mest samma hela tiden. Men kan ju uppdatera er om helgen. I fredags spelade vi match. Vi vann så det var gött. Fast det andra lagets målvakt fick åka ambuland för hon krocka med en i vårat lag. På lördagen gick jag ut och sprang. Det är jätte härligt väder här nu verkligen. Fantastiskt skönt. Tro det eller ej men under förra veckan var det riktigt kallt!! Har inte varit så kallt sedan 1963 eller vad min värdpappa nu sa. Men nu är det över iallafall, vilket är skönt! 1 vecka vinter räcker. Sedan på kvällen gick jag, Heidi och Katie till goldie's och åt middag. Finns inga ord som beskriver hur gott det är där. Sedan åkte vi till matbutiken och hyrde film och köpte lite gottis. Idag söndag så startade jag dagen med en kort joggingtur. Sedan skypeade jag med Rad och Soffan. Klockan 3 åkte jag till the mall och träffade Clarissa (utbytesstudent från Italien), Frank och Adam. Vi hängde typ bara och åt froyo. Imorgon är det måndag och vi är lediga. Det är typ milk-day eller nåt sånt? haha, så då ska jag först klockan 10 gå till skolan och se på film med fotbollslaget och sedan ska jag, heidi, katie och debbie till Hard Rock i phoenix för lunch! Sedan blir det förmodligen the mall igen för ska byta ett par skor som jag köpte för mina julklappspengar! Puss på er där hemma jag saknar er alla. 
 

Det bästa man kan äta

Detta är mina favorit saker att äta i hela världen! Chicken focaccia och frozen yogurt! Fast nu mera äter jag bara sånt på helgerna, halvdagar och lov/helgdagar! Så duktig har jag blivit!


Nyårslöften

Eller ja, mer mål faktiskt. 
 
1. Upplevelser. Jag har bestämt mig för att om jag verkligen vill göra något så ska jag göra det. Jag fattar såklart att man inte kan göra allt men vissa saker vill man mer än andra. Ska verkligen ta vara på tiden som ung och göra olika saker. Orkar inte sitta på ålderdomshemmet och ångra massa saker man inte gjorde.
 
2. Inställing. Har verkligen kommit underfund med att inställning är nästan allt. Om man har en positiv inställning till saker så blir det mycket roligare. Har redan blivit mycket mera postivit. Optimist-Alicia kan ni börja kalla mig
 
3. Täning och hälsa. Jag har ju levt det goda livet här och provat massa nya saker. Detta har resulterat i att jag har lite sämre energi. Så ska försöka äta lite sundare och fortsätta träna så jag bli stor och stark. 
 
4. Skolan. Här borta gör jag inte många knyck i skolan. Detta är chill året nummer 1 för mig verkligen. Så när jag börjar svenska skolan igen ska jag verkligen ge järnet, för tror faktiskt inte jag kommer vara så skoltrött. Har liksom insett hur najs svenska skolan är och hur bra man egentligen har det som får gå till skolan (hejhej optimisten)
 
5. Vänner och Familj. Någonting som jag verkligen har kommit här är hur mycket jag tycker om mina vänner och familj. Klart jag har vetat det hela tiden, men har VERKLIGEN insett nu hur bra ni faktiskt är. Så ska göra mitt bästa för att vara en bra vän åt er med och umgås med er så mycket det bara går. Det som suger är ju att alla mina vänner nu tar studenten och man vet aldrig vad de ska hitta på. Men hoppas iallafall att någon är hemma ibland hehe. 
 
6. Fånga dagen. Leva mer i nuet och inte fundera så mycket på framtiden hela tiden. som Emils mamma sa "Allting har sin tid, katekesen har sin tid och ostkaka har sin." 
 
 
 

Nytt år

Nu är det nytt år och imorgon är det exakt 5 månader tills jag åker hem. Känns verkligen helt sjukt. Jag tänker inte på det så ofta men jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv att jag vågade göra detta. Åka till ett främmande land, bo med en främmande familj... Allt är liksom främmande. Jag visste inte hur det gick till i skolan och många gånger känner man sig helt efterbliven. Att börja på en skola med 3000 elever och man kan språket helt okej är inte lätt. Har lärt mig sjukt mycket faktiskt, om jag tänker efter. 
 
Det nya året firades iallafall in med Klara. Var ju inte direkt som ett nyår man är van vid. Det är verkligen ingen stor grej här, mina värdföräldrar gick liksom och la sig innan tolvslaget??? WTF liksom. Men fick iallafall en klunk skumpa som Klara hade med sig hehe. Busigt. Fick iallafall en härlig förkylning som nyårspresent... så himla segt, blir ju aldrig sjuk i Sverige nästan. 
 

RSS 2.0