prom

Har inte berättat om prom än! Dagen började med en fotbollsmatch som vi vann, hehe. Sedan åkte jag hem och solade lite för ville vara lite brun och fin på prom bilderna. Sedan gjorde jag mig iordning och allt det där. Sen kom Heidis värdföräldrar och hämtade mig i deras svindyra bil, haha. Då åkte vi till en jättefin park för att ta bilder. Det är höjdpunkten för många verkar det som. Man måste liksom ha bra bilder. Folk lägger massa pengar på klänning, skor, smycken, hår, smink och naglar. De lägger alltså flera tusentals kronor bara på en kväll. Lite slöseri tycker jag då, men det kanske bara jag som är tråkig! Jag gjorde iallafall allting själv. Är verkligen inte någon som är bra på smink och sånt men får väl ändå säga att jag blev nöjd. Efter det så tog vi vår Party-Bus och åkte hem till Alex. Många åker party-bus till dansen. Det är liksom det som är "grejen" här eller vad man ska säga. En del åker inte ens till dansen utan åker bara runt på bussen... Iallafall, hemma hos Alex hade de gjort i ordning hur fint som helst i hennes backyard. Det känder verkligen som på filmerna. Det var varmt och skönt ute. Regn är inte något som man behöver ora sig för här. Sedan åkte vi vidare till dansen. Amerikanarna dansar väldigt.....unikt. Jag personligen kan inte riktigt dansa till rapp musik. Så det var lite awkward haha, men det har många stunder varit här så det är lugnt! Sedan åkte vi hem med bussen och jag var cp trött. Blivit riktig gammal tant här borta som går och lägger mig tidigt och går upp tidigt. Många tyckte att detta var den bästa kvällen i sina liv. Jag känner väl att det inte riktigt var så kul kanske, men ändå en stor upplevelse och det kändes faktiskt som att vara med i en film!
 
 

känslor om mitt år

Hej! Det har varit något fel på blogg.se så har inte kunnat blogga. Men nu funkar det igen! Nu går tiden väldigt fort ska jag tala om. Om bara 41 dagar så ska jag åka hem. Det är ingenting om man tänker på hur länge jag varit här. Det är lite blandade känslor med att komma hem. Självklart längtar jag hur mycket som helst efter alla och mitt svenska liv. Men grejen är ju den att jag aldrig kommer få tillbaka det livet jag lever här. För det är faktiskt så, man skapar ett helt annat liv. Så hur mycket jag än saknar alla så kan jag inte låta bli att vara lite ledsen också. Jag kommer aldrig mer leva det här livet och det känns väldigt konstigt. Ibland känns det som om jag bara ska hem till Sverige ett litet tag och sen åka tillbaka. Fast det hade jag nog inte klarat. Ett år till här. Man ställs inför nya utmaningar nästan varje dag och jag har fått känna känslor jag inte ens visste existerade. Jag har fått gå ur min "comfortzone" hela tiden och jag har blivit tvungen att göra mycket pinsamma saker. Ett utbytesår är ingen dans på rosor. Det är väldigt många svåra stunder men också många bra. Ibland så känner man bara att "Gud, det hade vart så gött att bara vara hemma nu", men när jag ser tillbaka på dem stunderna så är jag så glad att jag faktiskt hade några sånna. För det har fått mig att växa som person! Jag är sjukt stolt att jag har klarat mig här borta helt själv. Jag kom faktiskt utan ha någonting att luta mig mot!
 
mixade bilder från mitt år!
 
 

hejhej

Hej allihopa! Jag får väl börja med att be om ursäkt för dålig bloggning men jag har aldrig lust så skjuter jag på det så blir det aldrig av. hehe. Men nu har det iallafall varit påsk och tiden går så fort nu så det är helt galet. En vecka känns typ som en dag nästan. Min mobil har även gått sönder så kan inte ta några bilder med den och jag har liksom inte med kameran överallt... Men på påsken fick jag iallafall en "easterbasket" med en fet choklad kanin och lite andra saker. sedan hade även Debbie åkt till worldmarket och köpt daim och ballerina, så himla söt! Sen hade vi easter-egg-hunt och då letade man bara massa små ägg med pengar i! I helgen var även Heidis familj på besök och det var väldigt kul att få träffa dom! Det är ändå helt sjukt att man lever ett helt annat liv här, och har ett helt annat hemma. På lördag är det prom och jag måste säga att jag är rätt stolt över min insats i att vara ekonomisk till den. Annars kostar det skjortan asså, men jag har lyckats hålla ner priserna rätt bra måste jag säga. Det är nog smålänningen i mig! Idag har jag tränat på gymmet eftersom att fotbollsträningen var inställd. Ska nog gymma imorgon med. Har verkligen börjat älska att träna! Har mycket mer tid vilket leder till mer ork! Men nu ska jag snart sova är faktiskt väldigt trött. Puss på er 
 

RSS 2.0